اختصاص مبلغ ۱۰۰ میلیون یورو به سازمان حفاظت محیط زیست برای مقابله با پدیده گرد و غبار در سال ۹۹

علی محمد طهماسبی بیرگانی در گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینکه بر اساس بند ه تبصره ۴ قانون بودجه سال ۹۹ برای مقابله با پدیده گرد و غبار در کشور مبلغ ۱۰۰ میلیون یورو از محل صندوق توسعه ملی اختصاص داده شده است، اظهار کرد: طی سال ۹۸ نیز همانند سال ۹۹ مبلغ ۱۰۰ میلیون یورو اختصاص داده شده بود.
 وی با بیان اینکه ۳۵ درصد این مبلغ طی امسال برای کاهش تاثیر گرد و غبار بر شبکه برق هزینه شد و همچنان در حال هزینه است، گفت: ۶۵ درصد مابقی به طور مشخص برای مقابله با پدیده گرد و غبار اختصاص داده شده است.

دبیر ستاد ملی مقابله با پدیده گرد و غبار با بیان اینکه در بودجه سال ۹۹ مبلغ ۱۰۰ میلیون یورو به سازمان حفاظت محیط زیست برای مقابله با پدیده گرد و غبار اختصاص داده شده است، گفت: این مبلغ نسبت به سال گذشته افزایش یا کاهش نیافته است.

 دبیر ستاد ملی مقابله با پدیده گرد و غبار ادامه داد: طی سال ۹۸ پس از تبدیل یورو به ریال این مبلغ معادل ۷۸۰ میلیارد تومان شد که در حال حاضر چیزی حدود ۵۰ درصد آن اختصاص داده شده است و امیدواریم که بتوانیم مابقی آن را تا پایان سال دریافت کنیم.
طهماسبی بیرگانی اظهار کرد: با توجه به کاهش نرخ ارز امیدواریم که مبلغ ریالی بودجه امسال نسبت به سال گذشته افزایش داشته باشد. البته ما برای سال گذشته مبلغ ۱۵۰ میلیون یورو  برای مقابله با پدیده گرد و غبار در کشور پیش‌بینی کرده بودیم که در نهایت ۱۰۰ میلیون آن تصویب شد.
وی با اشاره به اینکه بودجه تخصیص داده شده بین دستگاه‌های مختلف توزیع شده است و هماهنگی و نظارت بر هزینه کرد آن با سازمان حفاظت محیط زیست است، تصریح کرد: درصدی از این بودجه نیز برای پایش گرد و غبار در کشور هزینه شده است. امیدواریم که طی سال ۹۹ نیز بتوانیم برنامه‌های مقابله با پدیده گرد و غبار را ادامه دهیم.
به گفته طهماسبی بیرگانی طی سال ۹۸ تمرکز بر کنترل گرد و غبار در استان‌های شرقی بود و به همین دلیل ۶۲ درصد بودجه سال ۹۸ به استان های شرقی تخصیص داده شد.
دبیر ستاد ملی مقابله با پدیده گرد و غبار در ادامه تصریح کرد: طی سال ۹۶ نیز مبلغ ۱۵۰ میلیون دلار و طی سال ۹۷ نیز مبلغ ۱۰۰ میلیون دلار برای مقابله با پدیده گرد و غبار در کشور تخصیص داده شده بود.
طهماسبی بیرگانی با بیان اینکه امیدواریم بتوانیم تا پایان سال با توجه به عملکرد خود در زمینه مقابله با گرد و غبار مابقی بودجه سال ۹۸ خود را دریافت کنیم، گفت: بودجه سال ۹۹ با توجه به ابعاد گسترده کار و تعدد دستگاه‌ها کافی نیست اما به هر حال باید شرایط کشور را درک کنیم و از همین مقدار بودجه نیز استفاده بهینه کنیم. در حال حاضر اولویت ما به عنوان سازمان هماهنگ کننده و نظارت کننده بر برنامه‌های مقابله با پدیده گرد و غبار، افزایش اثربخشی‌ها این برنامه‌ها است.

منبع خبر:

https://www.doe.ir/portal/Home/ShowPage.aspx?Object=NEWS&ID=dd93a372-d9d8-46b9-9ba4-6b6eace1c076&WebPartID=99cf5f01-5f0a-43ff-aa19-b9aa08b22f4b&CategoryID=8fa08b9b-be77-4df9-bdb4-49a76c87ab0e

تاریخ انتشار :

2019-12-14

منتشر کننده :

Masoudi

به اشتراک بگذارید :

پست های مرتبط


افزایش ۵۰۰ هزار هکتاری کانون‌های گرد و غبار در کشور

تهران (پانا) – مدیر سابق طرح حفاظت از تالاب‌های ایران افزایش ۵۰۰ هزار هکتاری کانون انتشار ریزگرد در کشور را نگران کننده...

آب چاه‌های ژرف سیستان به شبکه انتقال آب شهری و روستایی متصل شد

با حضور معاون علمی و فناوری رییس جمهوری، استاندار و جمعی از مسوولان استان سیستان و بلوچستان، از پروژه فناورانه انتقال آب...

اجلاس بین‌المللی گرد و غبار سال آینده به میزبانی تهران برگزار می‌شود

تهران – ایرنا – معاون رییس جمهوری و رییس سازمان حفاظت محیط زیست با تاکید بر اهمیت توجه به موضوع دیپلماسی محیط...

گردوغبار سالانه ۶ هزار میلیارد تومان به ۵ استان کشور خسارت وارد می کند

مدیر ملی مقابله با پدیده گرد وغبار سازمان حفاظت محیط زیست گفت: خسارت ۶ هزار میلیارد تومانی برآورد شده توسط ستاد ملی...

نظر خودت را بیان کنید

اخبار

اعضای حقوقی شبکه

اعضای حقیقی شبکه

گزارش

فناوری