تهدید ریزگردها در قم جدی است

به گزارش خبرنگار مهر، محمود روح الله پور عصر سه‌شنبه در حاشیه بازدید خبرنگاران از پروژه‌های بیابان‌زدایی در قم، اظهار داشت: در حال حاضر جهت وزش باد به صورتی است که گرد و غبار در شهر کمتر قابل مشاهده است اما باید بدانیم تهدید ریزگردها در قم جدی است و هم چنان این خطر در کمین قم است.

وی با تبیین امنیت فراتر از آنچه که در اذهان عمومی قابل تصور است، تصریح کرد: ابعاد امنیت مقوله‌ای خارج از مرزهای شهر قم است و بحث بیابانی شدن قم مسئله‌ای است که می‌تواند مرزهای امنیت را جا به جا کند.

کارشناس اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری با تأکید بر اینکه مسئولان امروز خطر بیابانی شدن قم را مسئله‌ای جدی و قابل اهمیت می‌دانند، گفت: تمام مسئولان ذیربط بر ضرورت اجرای پروژه‌های مقابله با بیابان‌زایی و آبخیزداری تأکید ویژه دارند.

وی با بیان اینکه خطر گسترش بیابان تنها به قم ختم نمی‌شود، گفت: در این راستا عزمی ملی لازم است تا دریاچه‌ها حیات دوباره پیدا کنند و حق آبه ها به آن‌ها بازگردد.

روح الله پور اضافه کرد: در صورتی که تعادل مناسبی در چرای دام‌ها و مشاغل مردم در این حوزه صورت نگیرد، بیابان‌ها حفظ و تثبیت خاکی انجام می‌شود.

وی با اشاره به رسالت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان قم، گفت: حفاظت از اراضی جنگلی و مرتعی و مقابله با تهدیدهای پیش‌روی مردم از جمله وظایف این اداره کل در مقابل تهدید بیابانی شدن قم محسوب می‌شود.

قم – کارشناس اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری قم با بیان اینکه تهدید ریزگردها در قم جدی است، گفت: این نهاد برای رفع تهدیدهای گسترش بیابانی شدن قم با اجرای پروژه‌های بیابان‌زدایی پیشگام است.

کارشناس اداره کل منابع طبیعی و آبخیر داری استان قم با اشاره به ذهنیت نادرستی که متأسفانه در ذهن برخی بومی نشینان وجود دارد، گفت: اداره کل منابع طبیعی استان قم به بهانه اجرای پروژه‌های بیابان‌زدایی و به عنوان نماینده دولت به دنبال تصرف مناطق نیست و تنها با هدف کمک به مردم در این زمینه اقدام می‌کند.

روح الله پور با اشاره به ضرب المثل پیشگیری بهتر از درمان است، اذعان کرد: پیش از انجام هر نوع توسعه‌ای ما باید به دنبال پیشگیری از تهدیدها و آسیب‌های ناشی از آن باشیم.

منبع خبر:

https://www.mehrnews.com/news/4668580

تاریخ انتشار :

2019-07-16

منتشر کننده :

Masoudi

به اشتراک بگذارید :

دسته بندی :

پست های مرتبط


افزایش ۵۰۰ هزار هکتاری کانون‌های گرد و غبار در کشور

تهران (پانا) – مدیر سابق طرح حفاظت از تالاب‌های ایران افزایش ۵۰۰ هزار هکتاری کانون انتشار ریزگرد در کشور را نگران کننده...

آب چاه‌های ژرف سیستان به شبکه انتقال آب شهری و روستایی متصل شد

با حضور معاون علمی و فناوری رییس جمهوری، استاندار و جمعی از مسوولان استان سیستان و بلوچستان، از پروژه فناورانه انتقال آب...

اجلاس بین‌المللی گرد و غبار سال آینده به میزبانی تهران برگزار می‌شود

تهران – ایرنا – معاون رییس جمهوری و رییس سازمان حفاظت محیط زیست با تاکید بر اهمیت توجه به موضوع دیپلماسی محیط...

گردوغبار سالانه ۶ هزار میلیارد تومان به ۵ استان کشور خسارت وارد می کند

مدیر ملی مقابله با پدیده گرد وغبار سازمان حفاظت محیط زیست گفت: خسارت ۶ هزار میلیارد تومانی برآورد شده توسط ستاد ملی...

نظر خودت را بیان کنید

اخبار

اعضای حقوقی شبکه

اعضای حقیقی شبکه

گزارش

فناوری